Har du koll på ditt data?

Med handen på hjärtat svarar de flesta faktiskt nej. Hör även du till dem som har några frågetecken att räta ut behöver du inte vara orolig. Vi hjälper dig med din IT-drift.

magnus-blomve-citat

Så här går vi tillväga med utmaningarna inom datacenter

Växande datamängder

Vinnarna samlar in och analyserar rätt data. Men det kan vara svårt i och med att digitalisering av processer inom tillverkning och administration idag skapar enorma mängder data. Vi hjälper dig att skapa rätt arbetsflöden som gör att ni kan skapa en lagringsstruktur som håller i det långa loppet. Då får du ett informationsövertag över dina konkurrenter.

Klassificering

Tekniker som gör servrar effektivare och lagringen mer prisvärd är viktigt. Men med exponentiell datatillväxt skjuter man ofta bara problemet framför sig. Vi hjälper dig med den effektivaste tekniken, samtidigt som vi tillsammans klassificerar och strukturerar ditt data. På så sätt kan du se till att kritisk information alltid är tillgänglig och till en vettig penning.

Säkerhet

Backup och restore (eller backup as a service eller backup som tjänst) är förmodligen din viktigaste prioritering – när systemen ligger nere. För när kraschen är ett faktum är det bråttom att komma igång igen. Korrekta och skyddade datahallar är en väg, genomtänkta molnlösningar en annan. Vi hjälper dig att hitta den säkraste datahanteringen som passar just ditt företag.

Kostnadskontroll

Ökade datavolymer är en utmaning kostnadsmässigt eftersom administrationen riskerar att öka. En väl strukturerad server- och lagringsmiljö, oavsett om den är i egen regi, en hybrid eller som managerad tjänst, hjälper dig att hålla koll på de långsiktiga kostnaderna.

Mobilitet

Varje medarbetare har allt fler prylar som ska kopplas upp på företagsnätet, samtidigt som ”Internet of Things” skapar ännu mer enheter i nätverket. Det här leder till att det behövs en digital nätverksarkitektur som håller reda på användare, apparater och information.

Services

Alla produkter eller funktioner innehåller garantier eller serviceavtal. Att hålla kontroll över all avtalsinformation är många gånger ett tidskrävande arbete. Genom vår Avtalstjänst, med den tillhörande Avtalsportalen, hjälper vi dig att skapa ökad tillgänglighet och proaktivitet gentemot den egna verksamheten. Detta ger en säkrare hantering samt flexibilitet till olika avtalsperioder, som många gånger är anpassade till verksamheten.

Denna förbättringsåtgärd innebär kostnadsbesparingar för dig.

Caperio jobbar med ett leveransansvar. Vad betyder det?

Jo, att allt från teknisk infrastruktur i serverhallen till användarupplevelsen för användarna ska fungera. Informationen ska alltså vara enkel att ta till sig – oavsett plats, device eller användarrättigheter. Och självklart är våra datacenterlösningar av högsta klass när det kommer till kryptering, redundans, tillgänglighet eller incidenthantering.  Något annat vore totalt otänkbart – för vi tycker att datacenter är både viktigt och spännande!

Områden inom Datacenter

Network

Nätverk

Security

Säkerhet

Lagring

Lagring och Arkivering

Server4

Server och virtualisering

Vi ska med glädje se till att ni får de bästa IT-lösningarna som tar hand om och skyddar er information på ett smart och effektivt sätt.

ola-webb-300x370

Ola Widstrand

Business Area Manager, Datacenter