VÄLKOMMEN TILL BETT 2018!

Caperio Skolpartner arrangerar, för sjätte året i rad, resor till London i samband med BETT 2018!

Årets nyhet är att vi erbjuder två olika spår – ”James Nottingham-spåret” och ”London-spåret”.

Oavsett vilket spår du väljer så bjuder vi på en spännande mix av inspiration, forskning och praktik, något som blivit ett kännetecken för våra BETT-resor. Precis som tidigare väljer du din personliga agenda, dvs. vilka seminarier och skolbesök som just du vill delta på.

När det gäller våra seminarier i London så fokuserar vi i år på svenska talare, av den enkla anledningen att vi har reviderade läroplaner som börjar gälla sommaren 2018 och att det därför är viktigt att ha talare som är insatta i vad de förändringarna innebär och hur vi kan anpassa verksamheterna för att leva upp till detta.

Vår målsättning är att du som reser med oss ska inspireras till förändring, med det goda lärandet i fokus. Du ska även få redskap och vetskap om hur detta går till i praktiken, samt att få möta forskare som ger svar på varför vi ska förändra våra förhållningssätt och metoder.

Våra klara talare

Fler talare släpps löpande.

Våra två olika spår

Bett2018-vi_erbjuder-london

London-spåret – 23-27 januari 2018

London-spåret ser till stor del ut som förra årets resa (avresa på tisdag, skolbesök på onsdag, seminarier på torsdag och fredag samt besök på BETT-mässan på fredag em och slutligen hemresa på lördag).

I London kommer vi, precis som tidigare, att bo centralt på
The Cumberland Hotel vid Marble Arch****.

Londonresan-BETT2018

(Klicka här för större bild)

Bett2018-vi_erbjuder-nottingham

James Nottingham-spåret – 22-26 januari 2018

I Edinburgh spenderar vi tisdagen med workshops och föreläsningar tillsammans med James Nottingham. Onsdag förmiddag görs besök på två ”Challenging Learning-skolor”. Som deltagare väljer du om du vill besöka en Primary eller en Secondary School.

Onsdag eftermiddag tar vi tåget till London och förenas med resenärerna som valt London-spåret.

På torsdag och fredag kan alla resenärer ta del av våra exklusiva föreläsningar samt besöka BETT-mässan.

Väljer du James Nottingham-spåret åker du till Edinburgh i Skottland på måndag kväll och hem från London på fredag kväll.

NOTTINGHAMresan-BETT2018

(Klicka här för större bild)

#CAPERIOBETT           @SKOLPARTNER