leveransmodell

EN LEVERANTÖR. TRE LEVERANSMODELLER.

Vi lever i en komplex värld. En enda leveransmodell räcker därför inte alltid till. Många företag löser detta genom att blanda modell beroende på krav, förutsättning och prioritering.

För att lyckas med managerade- och molntjänster måste vi som exempel gemensamt fundera över:

Integrationer

Ingen vill logga in hos massvis av olika leverantörer. Det behövs någon som håller ihop olika leverantörer av molnlösningar och ger support på detta så att ni inte får stora kostnader för administration eller integration.

Leverans och legacy

Bolag som inte är nystartade har alltid någon typ av existerande system i bagaget. Det påverkar förflyttningen till molnet. Här gäller det att välja rätt tjänster eller system att flytta samtidigt som integrationer mot andra system måste tas med i beräkningen. Det gäller också att ha koll på versionshantering och ha förståelse för att vissa applikationer inte lämpar sig för publika moln på grund av säkerhetsfrågor eller latency.

Avtalsmodeller

De flesta vill ha korta avtal och stor flexibilitet, köpa per månad eller enhet. Men många kunder inser efter ett tag att man ändå är fast i teknik eller prisstruktur. Det gäller att skapa smarta avtal som ger dig möjlighet att byta leverantör efter att era behov förändras.