Vi lindrar din licensångest

Har du koll på om ni betalar för mycket – eller för litet – för era licenser? Oroa dig inte. Vi sköter det åt dig.

För vi kan mjukvarulicensiering. Vi är nio medarbetare som jobbar med det här varje dag och flera av oss har minst 10 års erfarenhet från försäljning och rådgivning kring licensiering, både inom privat och offentlig sektor.

Vår licensrådgivning gör att ni som kund kan känna er trygga och att ni får den service ni behöver vid frågor, beställningar och uppföljning. En service som är viktig eftersom licenser innebär en stor kostnad, men som faktiskt går att påverka – åt rätt håll.

Det är därför vi arbetar med kundunika licensteam som ansvarar för leveransen mot er. Teamet består av erfarna säljspecialister, innesäljare och SAM-konsulter. Samtliga medarbetare i teamen har alla nödvändiga certifieringar. Till ert förfogande har ni även Caperios konsultorganisation som kan hjälpa er vid eventuella utredningar, implementationer och förändringar av er IT-miljö.

Årets Microsoftpartner 2015 - License Solutions

Motivering:
Caperio AB har under året breddat sitt kundunderlag och drivit molnaffären men framför allt utvecklat ett starkt erbjudande inom SAM-tjänster som man nått stora framgångar med.